Dag 3 | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Dag 3

13018286393197252_xtbcuXZt_c

Jag har nu avklarat dag 3 av clean eating. Det har varit tufft sedan dag 1 och i morse var morgonpromenaden extra tuff och energin väldigt låg. Det jag haft mest svårt med sedan jag började är faktiskt att äta. Maten liksom växer i munnen på mig och jag har svårt att äta upp alla måltider. Nico sa dock att det inte var något problem om jag inte klarar av att äta allting och att det förhoppningsvis kommer bli bättre med tiden, i början är det normalt att inte ha så mycket matlust. Det värsta med att inte kunnat äta ordentligt är att jag alltid är hungrig och ännu mindre energi men värre kan det inte bli. Och som Nico sa om jag klarar dessa två veckor så klarar jag allt!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats