Här börjar min fitnessresa | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Här börjar min fitnessresa

SAM_0987SAM_0990SAM_0991

Det här är jag för 3 dagar sedan, i söndags. Så här ser min kropp ut efter 3 veckor av skärpmat, dagligt intag av coca cola och någon sorts sötsak samt 2 veckor av nästan dagligt intag av alkohol, ja jag har haft semester ha ha. Jag fettmätte mig även i tisdags och fick de sämsta resultaten sedan jag började fettmäta mig i december. Min fettprocent ligger just nu på 30,7. Jag skulle i vanliga fall inte lägga ut, vad jag anser är, privata bilder och privat information om min egen kropp men jag startar denna blogg för att delvis peppa mig själv och behöver då se vart jag startade.

Sedan i måndags började jag jobba med Nico Prohorenko. Han har hittills gett mig ett kostschema och ett träningsschema för dem kommande 2 veckorna. Jag kan inte avslöja för er hur jag äter eller tränar då Nico’s scheman tillhör honom men om även ni vill jobba med honom finns han att kontakta på facebook.

I denna blogg kommer ni få följa mig och jag kommer dagligen uppdatera er om hur mina första 2 veckor går. Varannan vecka får ni även bilduppdatering över om hur det gått. Utöver detta kommer jag även blogga om allt som rör fitness, träning och kost. Jag har döpt bloggen till just beccasfitness för detta är min version över hur jag vill att mitt liv och min kropp ska se ut. Detta är alltså fitness ur mitt perspektiv och man behöver inte alltid hålla med om mina metoder eller dela mina åsikter. Jag berättar alltså inte hur någon ska leva utan är mest här för tips och inspiration. Nu kör vi!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats