Alla andras åsikter är oviktiga | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Alla andras åsikter är oviktiga

tumblr_mnxj7wsjNP1rlrx9oo1_1280

Att övertyga sig själv om att man klarar av något är en kamp i sig, en kamp jag försöker vinna varje dag nu. När jag nu är så pass fokuserad på vad jag äter så pratar jag även mycket om det då det påverkar mitt liv väldigt mycket och jag har märkt att VÄLDIGT många har en åsikt. En del säger att jag inte behöver “bli smal” men mitt svar på det är alltid att jag inte gör detta för att bli smal utan för att jag vill bli fit och jag vill kunna vara nöjd med min egen kropp och inte att någon annan ska godkänna min kropp. Jag sa idag att det spelar ingen roll om 1000 personer skulle se mig naken och säga du har den vackraste kroppen någonsin. Det handlar inte om vad andra tycker utan om vad jag tycker. Det andra jag fått höra så mycket att jag snart spyr på det är att det jag äter och den träning jag gör är fel. Jag får höra att jag äter för lite eller att det räcker med att äta en väl balanserad kost och träna i lagom mängd. Well om det nu vore så då hade jag haft min målkropp för länge sedan. Jag väljer därför att fokusera på mina mål och övervinna min egen inre röst som säger att jag inte kan för att sedan motbevisa alla och visa resultatet detta gett i längden!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats