Dag 8 | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Dag 8

559400_10150906061849730_111325074729_9630846_711793676_n

Jag är nu inne på dag 8 av min fitnessresa. Igår var inte den bästa dagen då jag är förkyld och det “enda” jag klarade av var en fotbollsmatch och där sprang jag knappt för att min kropp inte orkade. Jag gick inga promenader och styrkan var det sista jag ville göra när jag kom hem och var blöt och kall efter allt regn under matchen.

Idag promenerade jag till jobbet och jag ska snart försöka ge mig ut på en kvällspromenad men tänker gå ganska så långsamt då min förkylning fortfarande är hemskt. Styrkan ska jag också försöka göra idag. Idag var även första gången jag fuskade liiite. Jag trodde att det delvis skulle bli lättare med maten när jag fick rutiner med jobb o.s.v. och det är delvis sant men samtidigt är lunchen otroligt jobbigt. Vi fick otroligt god mat idag och eftersom min kyckling var ganska så torr så hällde jag lite sås över det. Imorgon finns det en liten chans att samma sak händer men jag ger åtminstonde inte upp helt och äter en hel måltid av det som erbjud på jobbet utan tar endast lite sås och äter det jag ska äta. Stod även emot hemmagjorda chokladrutor som fanns i personalrummet. För mig är detta stort och jag är stolt över att jag klarat 8 dagar hittills. Jag ser redan resultat och ser fram emot att få veta vad mitt totala resultat kommer bli!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats