Nyttigare matalterativ på stan | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Nyttigare matalterativ på stan

VITMLA~1

Bild: ecoist.se

Jag tycker att det kan vara svårt att hitta nyttiga alternativ när man t.ex. ska fika på stan. Här har ni några ställen ni kan gå till för nyttigare alternativ:

 

1. Ecoist, Sibyllegatan 51, www.ecoist.se. Sallader, olika måltider med ett nyttigare kolhydratsalternativ samt hälsosam fika.

2. Svarta lådan, Mäster samuelsgatan 9 + andra adresser (se hemsidan), www.svartaladan.se. Erbjuder både vegatriskt, lunch, middag samt mellanmål. Man kan köpa i butik samt få hem matkassar. Då hemsidan inte riktigt förtäller vad matkassarna innehåller och då jag inte varit i butiken kan jag ej säga så mycket mer.

3. Kalorie, Malmskillnadsgatan 50, www.kalori.se. Jag kommer inte åt menyn på deras hemsida men som namnet låter är det en resturang/café mer åt det hälsosamma hållet. Dem skriver även ut GI värde samt hur mycket kalorier alla rätter innehåller, stort + i kanten för det!

4. Muggen, Götgatan 24, www.halsomeny.se. Exempel på mat: hälsotallrik Grillad kyckling eller ugnsbakad lax (serveras kall), avokado, keso, grönsallad, kronärtskocks-hjärtan, grönsaker, råris & hälsoshot (socker och kalorifri).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats