Bästa rumpövningen! | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Bästa rumpövningen!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CDkEOLfiGIo[/youtube]

Jag har nu en vecka kvar av dieten, eller ja jag har invägning lördag morgon så egentligen är det bara 5 dagar om man räknar med idag, och det är vissa saker jag fortfarande inte är nöjd med. Jag tycker att min rumpa blivit mindre sedan jag startade dieten vilket är lågist då jag tappat i fett och inte kört någon styrka med vikter. Jag har gjorts squats men är sedan tidigare van vid att göra squats med vikt. Jag har därför nu börjat göra kissande hunden övningen som man ser i filmen, dock gör jag den lite annorlunda. Jag hittar ingen video på detta då jag inte vet vad övningen heter men den är otroligt bra för rumpan. Jag gör samma rörelse som i kissade hunden men istället ligger jag ner på sidan med huvudet på armen och båda benen böjda. Sedan lyfter jag upp benet i böjd postion mot taket och väl där uppe sträcker jag ut benet för att sedan böja det igen och sänka benet. Precis som i videon fast från liggande postion. Hoppas ni förstod, om inte tror jag övningen i videon är minst lika bra.

Imorgon ska jag rekommendera en annan riktigt bra övning för kärlekshandtagen :).  

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats