Blåbärspannkakor | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Blåbärspannkakor

38335_6525

Bild: tasteline.com

God morgon! Hade jag haft tid idag så hade jag gjort blåbärspannkakor. Pannkakorna på bilden är troligtvis vanliga pannkakor med vetemjöl i men vill man så finns det nyttigare varianter. Jag var tidigare helt såld på bananpannkakor men då bananer innehåller mycket socker så är blåbär ett bättre alternativ. Det finns massa olika recept på nytiga blåbärspannkakor och här hittar ni några av dem:

Blåbärspannkakor med keso och stevia

Blåbärspannkaka med havregryn

Blåbärspannkaka med dinkelmjöl och linfrön

Jag skulle troligtvis ha satsat på recept nummer två men alla är vi olika :). Denna grej med stevia som alternativt sötningsmedel är jag väldigt intresserad av. Tänkte undersöka det lite mer och skriva ett inlägg om det denna vecka.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats