Stevia och fina utsikter | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Stevia och fina utsikter

stro-tabletter-stevia

Okej jag får inte riktgit grepp om stevia men vad jag förstått så kan man inte äta bladen direkt från plantan utan det görs om genom olika preocesser vilket gör att den inte blir så naturlig som man kan tro. Enligt funlight’s hemsida påverkar stevia inte blodosockret eller kalorier men det är även självklart att dem säger det då dem vill sälja sin produkt. Men enligt Svd ska man inte äta mer än 4 g per kg kroppsvikt och dag. Så ett sötningsmedel är alltid ett sötningsmedel och för mycket av det kan man inte äta, som med allt annat. Men jag tror det är bättre att ni skaffar er en egen uppfattning för jag har inte riktigt fårr en ännu.

Ville också passa på att visa er den fina kvällsutsikten jag hade idag över Liljeholmsbron :).

IMG_4733

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats