Fettmätning och recension av kokosbrödet | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Fettmätning och recension av kokosbrödet

SAM_1067SAM_1068

Här är resultatet av dagens fettmätning. Jag är givmild och visar er alla mina resultat sedan jag startadeoch många är inte vackra alls. Längst upp står det vad alla siffror står för. Siffrorna längst ner är dagens resultat, dem bästa någonsin! Jag är idag 14 år på insidan och ligger på 21.3% fett. Är jätte nöjd!

Testade även mina kokosbröd till mellis idag. Även A smakade. A tyckte det var så hemskt att hon ville ha tuggummi efteråt. Hon skyllde på att hon inte gillar kokos och att det var därför hon inte gillade brödet men jag tror hon bara sa så för att vara snäll. Eftersom brödet endast består av ägg och kokosmjöl så är den enda smaken man känner kokos och den smaken är ganska så liten. Vad tyckte jag då? Jag tycker det var lite torrt och smaklöst och skulle gärna ha något rämigt och gott på som t.ex. philadelphiaost men då förstör man lite det nyttiga med det hela. Dock behvös defenitivt smör och kanske något pålägg så som kalkon eller liknande. Men om valet står mellan att trycka i sig vanligt mjukt bröd eller kokosbröd så väljer jag ändå kokosbröd. Konsistensen är densamma så det blir ett bra alternativ även om vanligt bröd självklart är godare men då väljer jag ändå det mer hälsosamma alternativet. Nu middag och biggest loser!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats