Pilates med ringar och invägning | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Pilates med ringar och invägning

IMG_4994IMG_4995

Min kropp ville tydligen vakna klockan 8 i morse. Delvis för att jag var kissnödig men sedan kunde jag inte somna om. Nu ska jag i alla fall iväg och träna pilates med ringar. Brukade göra det rätt ofta på lördagsmornar förut men senaste tiden har vi haft fotboll på lördagar men jag älskar det passet och det är et grymt styrkepass så det ska bli härligt! Efter passet ska jag hem och göra ungsbakad bana- och chokladgröt till frukost. Kör dock en proteinbar efter passet för att bygga muskler direkt :).

Jag mätte och vägde mig också idag. Jag kommer vilja göra det varannan vecka bara för att se hur jag ligger till. Detta är första gången jag mäter och väger mig efter dieten och då förväntar jag mig självklart att resultaten ska ha försämrats en del efter att jag ökat kalorimässigt och äter mer fritt nu. Har dock också kört 5:2 desa två veckor och jag tror det underlättat rejält. Jag har gått upp cirka 1 kilo men blivit mindre kring midjan och större kring höfterna. Är jag nöjd? Nja, både och men jag fortsätter kämpa på! Ha en bra lördag!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats