Alla dagar kan inte vara bra dagar | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Alla dagar kan inte vara bra dagar

bcdbce545a2f9b120e7be3895f89ed03

Startade jag min morgon med en powerwalk och en power smoothie tror ni? Nej. Istället kom jag till jobbet kvart över tio, alltså två timmar försent. Min förbaskade iphone laddare hade nämligen lagt av helt och telefonen hade inte laddats alls under kvällen och laddat ur helt. Alarmet ringde därför heller inte på morgonen och istället för att gå upp 6.20 gick jag upp 9.30. Att promenera till jobbet eller att göra en smoothie då existerar självklart inte utan det handlar mer om att ta sig ut genom dörren och komma till jobbet så fort man kan. Jag tänkte därför “det är okej, jag går hem från jobbet istället”. Gjorde jag det? Nej det ösregnde och var svinkallt! :(. Så denna dag känns inte alls bra och sedan blir jag självklart orolig när jag inser att jag kanske inte får plats på mitt pilates pass imorgon då det redan är fullbokat och systemet har legat nere så jag har inte kunnat boka tidigare, att jag kanske inte kan träna ordentligt på lördag eftersom jag inte vet hur många spelare vi är på matchen och om jag får bänka eller ej, att jag inte kan träna innan matchen heller eftersom jag troligtvis kommer hem sent fredag natt och att det inte är säkert att jag kan träna på söndag eftersom vi ska stå på loppis då. Sådana här tankar gör mig knäpp, speciellt efter en dag då jag inte fått träna alls. Just nu känns det med andra ord inte alls bra! Men jag får försöka tänka att bara för att jag har en dålig vecka så ger jag inte upp helt!

1. Även om jag inte får plats på pilates passet imorgon så kan jag ändå träna annat såklart.

2. På lördag får jag helt enkelt träna efter matchen om det är så att jag känner att jag inte fått ut någon bra träning den dagen.

3. På söndag får jag tvinga mig själv till gymet efter loppisen även om jag knappt kommer hinna vara hemma den dagen.

4. Ja jag försöker övertala mig själv allt detta men samtidigt vet jag inte hur allt ska hinnas med. Stay positive!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats