Tasty-health, en riktig inspiration! | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Tasty-health, en riktig inspiration!

IMG_9093mager hamburgare2PPELKA~3

Bilder: tasty-health.se

Enda sedan jag hittade Tasty Health’s hemsida och instagram har jag inspirerats som bara den. Det som inspirerade mest var när jag igår läste att hon aldrig har fuskdagar eller fuskmål utan väljer att äta något litet onyttigt då och då men aldrig smäller i sig en hel fuskmåltid eller fuskar en hel dag. Hon har tidigare tävlat i bodybuilding (?) och är även utbildad inom en hel del områden men har dock inte satt mig in i det. Det är självklart hennes recept som inspirerar mig mest. Igår kväll satt jag och sparade massor och åter massor av recept som jag vill testa och efter att ha sett ännu fler av hennes recept så förstår jag varför hon kanske inte känner behovet av att fuska då det alltid finns en massa bra alternativ. Så gör er själva en tjäns och besök hennes blogg: http://www.tasty-health.se/ och följ henne på instagram @tastyhealth

Jag bestämde mig också igår att avsluta min 5:2 diet. Delvis för att jag inte orkar mer och delvis för att jag nått dit jag ville nå, jag äter lite mindre portioner och jag har verkligen lärt mig att dra ner på kolhydraterna. Ju fler nyttiga recept jag testar och lär mig ju fler saker kan jag dessutom ersätta. Mitt dilemma är dock självklart tiden, jag förstår inte hur allt ska hinnas med för om jag både ska hinna jobba heltid, träna, sova 8 timmar och laga nyttig mat och dessutom handla innehållet till denna mat ja vad har man då tid över till? Men det kanske kommer med tiden, när man väl lärt sig en del recept utantill och när man vet vilka märken man ska köpa och vart alla speciella ingredienser finns.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats