Tur att jag bor på bottenvåningen | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Tur att jag bor på bottenvåningen

IMG_5032

Bild: lornajaneactive @ instagram

Jag startade min morgon med denna Lorna Jane workouten nu på morgonen. Jag körde 3 varv för det var allt jag hann med. Det är riktigt tur att jag bor på bottenvåningen för annars hade inte mina grannar blivit glada av att jag hoppar så mycket ha ha. Om ni inte vet vad star jumps är så hittar ni en video här. Nu sitter jag och dricker en power smoothie och försöker vakna till ordentligt, har nämligen endast sovit 6 och en halv timme idag. Efter jobbet planerar jag att köra denna magserie plus några andra basövningar. Hoppas ni får en bra dag!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats