Några recept jag vill testa i helgen | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Några recept jag vill testa i helgen

Screen-Shot-2013-06-14-at-11_02_04-AMIMG_2207-1024x682cashewnötsbröd5

Bilder: blogilates, hemmahosandrea.se, tastyhealth.se

Här är några av de recept jag vill testai helgen. Jag vill testa crepes, nyttiga chokladbollar samt  chasewnötsbröd. Jag ska väldigt snart iväg på fotbollsmatch och det är bortamatch vilket betyder att det tar upp väldigt mycket av dagen. Dock kanske jag hinner göra chokladbollarna idag. Sedan skulle vi egentligen ha stått på loppis imorgon men vi bestämde oss för att hoppa det och det känns riktigt skönt för annars hade jag inte hunnit med något alls denna helg. Nu kan jag istället fokusera på att städa lägenhete och stå i köket ikväll och imorgon :). Ha en toppen dag!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats