Nyttiga chokladbollar och chashewnötsbröd | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Nyttiga chokladbollar och chashewnötsbröd

IMG_5105SAM_1122

Ikväll har jag gjort nyttiga chokladbollar och chashewnötsbröd. Brödet skulle vara i ugnen i 30 minuter men jag gjorde dubbel sats så då gissade jag på att den skulle vara i ugnen längre men när jag väl tog ut den insåg jag att den troligtvis varit inne lite för länge för den var ganska så hård, får se hur den blir om ett tag och får smaka ordentligt med smör och allt på jobbet imorgon. Lägenheten är också städad och tvätten är i tvättmaskinen. Ska snart äta tacos, med onyttiga tacoskal eftersom det är min ätardag även om jag inte ätit något onyttigt idag ännu, och titta på serier. Perfekt! Ha en härlig söndagskväll!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats