Inte alltid det blir bra | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Inte alltid det blir bra

SAM_11251374747_10153290352670486_111559912_n

Bild: healthyfood1118 @instagram

Detta åt jag till middag idag, inspirerades av bilden till höger som självklart ser mycket bättre och godare ut ha ha. Det var gott men verkligen inte wow och det är lite det man får ta när man testar nya recpet. Många ser väldigt goda ut men är inte alltid lika goda som dem ser ut att vara. Detta var ett sådant recept. Men det gjorde mig mätt och det var nyttigt så det är jag nöjd med! Har nu beställt fler questbars och planerat upp hela veckans mat ha ha. Jag åker nämligen till Värmland på torsdag eftermiddag och måste därför planera. Ska bland annat planera något sorts snacks jagska ha med mig i bilen då det är en lång biltur åde dit och tillbaka och behöver då något bra och nyttigt om jag blir hungrig. Får klura ut något bra :).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats