Lycklig tjej | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Lycklig tjej

SAM_1134SAM_1135SAM_1137

Just nu är jag väldigt stressad men har haft en bra dag och är ändå glad. Varför? Jo för att jag fick hem questbars idag vilket var perfekt timing eftersom jag nu kan ta med mig dem när jag åker till Värmland imorgon och äta dem om jag blir sugen på något. Jag hittade också vaniljarom och vanilexrakt (äntligen!) på Ica så nu kan jag göra dessa muffins. Jag tänkte ha med mig även dem som bilsnacks eller när jag blir sugen. Jag har också gjort klart en mugcake som jag ska äta med karg och jordgubbar imorgon till lunch i skogen. Till det äter jag kokos- och bananscones som jag gjorde igår. Smakade en liten bit och det smakade toppen. Båda dessa rätter ser dock inte så vackra ut (speciellt sconsen som fastnade i plåten ha ha) då dem ligger i plastpåsar/matlådor men om ni vill ha recepten så är det bara att hojta till! Köpte även en fin rosblomma på Ica idag så nu ärlägenheten fin också :).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats