3 köksredskap jag knappt klarar mig utan | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

3 köksredskap jag knappt klarar mig utan

20130929-004200.jpg

20130929-004220.jpg20130929-004230.jpg

Dessa 3 köksredskap; min mixer, min matbredare samt min elvisp, är köksredskap som jag börjat använda otroligt mycket den senaste tiden. Min mixer, på andra bilden, använder jag mest till att göra smoothies och “glass” med kesella och frysta bär. Mixern är typ från 70-talet men redskap från den tiden verkar hålla otroligt mycket bättre än dagens teknik som går sönder efter 2 år. Fick i alla fall den av mamma och var lite skeptisk i början men nu älskar jag den. Jag gör t.ex. om havregryn till havremjöl i den samt mixar ihop pannkakssmetar. Sedan har jag även en elvisp som är bra när man behöver mixa lite grövre saker och inte riktigt har den styrkan för att vispa för hand, sedan går det otroligt mycket fortare att vispa ihop olika saker med en elvisp och det känns ganska så lyxigt och bra. Kan kännad onödigt att ha alla dessa apparaterdå de egentligen fyller liknande funktioner men jag känner faktiskt att jag har riktgit bra användning för alla 3 beroende helt på vad jag gör. Om ni precis som mig bakar mycket och lagar mycket mat så rekommenderar jag starkt att ha dessa 3 apparater. Det har i alla fall gjort min mat- och baklagning så otroligt mycket enklare och vissa rätter hade jag inte kunnat göra utan dessa.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats