Garam masala kyckling med sötpotatis | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Garam masala kyckling med sötpotatis

SAM_1225

Detta, plus keso, bestod min middag av idag och det var verkligen kanon gott. En riktigt god och perfekt söndagsmiddag! Receptet hittar ni här! Nyttighetsmässigt vet jag inte riktigt hur bra det är men såsen består mest av  turkisk lättyoghurt så jag tror det är rätt så bra. Sötpotatis, som är blandad med bland annat kvarg och kanel vilket gjorde rätten så speciell i smaken men på ett positivt sätt, är fullproppad med antioxidanter. Den innehåller visserligen mycket kolhydrater men är näringsmässigt bättre än vanlig potatis. Nu ska jag fortsätta min kväll med att först städa köket och sedan titta på serier!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats