Pumpacrepes och en pepplåt! | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Pumpacrepes och en pepplåt!

20130929-172024.jpg20130929-172042.jpg20130929-172055.jpg

Min morgon började med att jag gjorde pumpacrepes och sedan fixade jag lite hemma. Hade tänkt sova länge och gå upp vid tolv och äta typ havregrynsgröt till frukost men jag vaknade tidigt och han göra både crepes och proteinmuffins innan gymet. På gymet körde jag först bodycombat och sedan sh bam eftersom jag inte hann träna igår så körde jag dubbelt idag :). Bodycombat gillar jag bara mer och mer och sh bam är alltid bäst när man kör med instruktören Ingrid. Hon har sådan energi och hennes kropp och hennes rörelser när hon dansar är otroliga. Hade jagvarit lesbisk hade jag blivit kär direkt. En inspiration är hon i alla fall. Tycker det är jätte synd att jag knappt går påhennes pass längre och att hennes M.R.B pass krockar med mitt enda kondtionspass. I vilket fall som helst så stretchade vi till en grym låt på bodycombaten. Jag tycker den är väldigt inspirerande och jätte bra så jag delar med mig av den även om den är rätt gammal så gillar jag den. En riktgit bra pepp- och träningslåt.

http://www.youtube.com/watch?v=mk48xRzuNvA

You can be the greates

You can be the best

You can throw your hands up

You can beat the clock

You can move a mountain

You can break rocks

You can be a master

Don’t wait for luck

Dedicate yourself and you can find yourself

Standing in the hall of fame

Ge aldrig upp!
 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats