Andfådd av styrkepasset | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Andfådd av styrkepasset

20130930-195721.jpg

20130930-195731.jpg

20130930-195742.jpg

20130930-200346.jpg

Idag körde jag knäböj, militärpress och marklyft på gymet och dem vikterna jag körde med idag är troligtvis de tyngsta jag någonsin kört med. Det värsta med detta innebär att jag snart måste in i “killrummet” på gymet och köra med en skivstång som sitter på en hållare då det inte är jätte bra att köra knäböj och sedan även bänkpress med en stång som man måste plocka upp och lägga ner på golvet hela tiden. Jag bävar lite inför detta. Körde även 4 magövningar, bland annat den på sista bilden men jag körde utan vikt. Anledningen var att jag alrig kört övningen förut och ville lära mig den först och också för att jag inte riktigt vet hur jag skulle få in mina fötter i hålen och kunna lägga en vikt på min rygg själv utan att typ ramla med tanke på hur klumpig jag är ha ha. Jag tyckte nu att det var svårt nog att få in benen i dem där TRX hålen. Men den övningen var riktigt jobbig och tuff ändå och den tog verkligen. Både mina set med skivstång och den magövningen gjorde mig rejält anfådd och även om jag blivit anfådd under styrkeövningar tidigare så har jag nog aldrig blivit så anfådd som idag, det är ett bra tecken!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats