Jag blir starkare! | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Jag blir starkare!

dumbbells120130929-193509.jpg20130929-193526.jpg

God morgon! Tänkte dela med mig av lite flexningsbilder från igår. I fredags när vi var i Värmland så hade min lillebror tagit med sig två stycken 5 kilos hantlar. På kvällen körde vi tillsammans lite armövningar. Vi körde två axelövningar, två bicepsövningar och två tricepsövningar. Min lillebror brukar göra så att han kör så många set han orkar, och nu när vi endast hade 5 kilo och inte kunde höja vikten var detta ganska så bra. Det som gjorde mig stolt var att i nästan varje övningar gjorde jag endast 5 repetioner mindre än min lillebror. Detta visar ändå på att jag är rätt så stark. Detta börjar även synas på mina armar. Jag tycker det är riktgitsnyggt när tjejer har lite synliga muskler även när dem inte spänner sig! Min resa fortsätter framåt!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats