Köttbullar in the making | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Köttbullar in the making

SAM_1293SAM_1294

Jag ska verkligen börja försöka göra de flesta av mina matlådor på söndagar eftersom jag de senaste söndagarna inte gjort något speciellt och då har mer tid över till att stå i köket, det må ta några timmar men det är bättre att stå i köket då än att göra det på vardagar för då hinner jag knappt göra något annat. Jag gjorde idag i alla fall köttbullar och även blomkålsmos. Jag planerar att äta köttbullar med antingen moset eller koka dem i krossade tomater tillsammans med fitnessnudlar. Man kan göra egna köttbullar på väldigt många olika sätt. Jag valde att blanda köttfärsen med 1 ägg, lite mandelmjölk, lite fetaost samt en massa olika kryddor. Testa det som passar er, det är tio gånger bättre än färdiga köttbullar i butik.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats