Lärabar. Varför är Sverige så efter trots alla dieter vi går på? | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Lärabar. Varför är Sverige så efter trots alla dieter vi går på?

LB_Variety

Igår i Biggest loser programmet rekommenderade dem lärabar, självklart blir dem sponsrade och man kanske inte ska tro på allt men dessa bars verkar bra. Dem finns i flera smaker men även fast dem har en svensk bokstav i sitt namn verkar dem inte finnas tillgängliga i Sverige från vad jag ser. Jag hittade dock smaken peanut butter chocolate chip på ebay.co.uk men enligt lärabar’s hemsida så innehåller alla chocolate chip smakerna socker i sig och då anser jag att dem förlorar sitt syfte. Synd då att det är den enda smaken jag hittar som man kan köpa. Visst man kan säkert beställa dem från lärabar’s hemsida men det är en .com hemsida vilker betyder att det skickas från usa. Men om några år kanske Sverige har kommit ikapp ha ha. Hur kommer det sig att vi är ett sådant hälsosamhälle där vi hoppas på alla olika dieter men ändå inte har affärer som trader joe’s eller flerhälsobutiker? Jag förstår inte det alls.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats