Recensioner | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Recensioner

sirapsalladsdressingbites

Bilder: gymgrossisten.se

Jag har nu testat på alla mina köp från Gymgrossisten. Låt mig började med bites chipsen. Jag tyckte dessa chips var lite smaklösa och lite torra men om det är ett nyttigare chipsalternativ man söker och om man vill ha konsistensen av chips så är dessa toppen men smakmässigt, nja. Salladsdressingen smakade jag igår och den var inte heller något jag var överförtjust i. Den var relativt smaklös och kändes nästan mest tjock på salladen. Nu åt jag den visserligen med en kalkonsallad och inte en cesarsallad men denna lr inte vara något jagköper igen. Sedan har vi då karamellsåsen. Wow säger jag bara. en smakar verkligen kolasås och är så otroligt god att ha på kvarg. Bästa tipset är kvar, banan och denna sås. Det blir som en otroligt god efterrätt :).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats