Bra övningar som kan utvecklas | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Bra övningar som kan utvecklas

1069222_238804369607795_1037596970_n

Bild: följdindröm @facebook

Jag gav tidigare ett exempel på en bra rumpövningar, här kan ni läsa om mitt exempel, och övningen på bilden är i stort sett samma övning men lite mer utvecklad. Kan vara värt att testa. Jag har även tidigare nämnt en magövning som jag tyckte var grym. Tryck här för att kolla in den övningen. På gymet idag hade dem inga TRX (?) band så istället gjorde jag den övningen med fötterna på en pilatesboll och tro mig den var tuff. Jag tyckte övningen var jobbig när jag gjorde den med fötterna i band men att ha dem på en pilatesboll var riktigt krävande. Jag gjorde 2x 15 och när jag skulle göra mitt tredje set gav jag upp efter att ha gjort 3. Alltid kul att hitta nya tuffa övningar :).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats