Träningsdagbok | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Träningsdagbok

fitnessguru-workout-log-pink

Bild: fitnessguru.com

Den här dagboken skulle jag vilja ha. Men just nu använder jag min mobil och skriver ner vilken vikt jag använder varje gång jag kör styrka och vikter Detta gör jag för att jag försöker öka varje gång. Dock blir det lite tjatigt och jobbigt att hoppa mellan dagar i almanackan i mobilen och hålla på och krångla. Det skulle vara mycket enklare om man bara kunde skriva upp allt i denna. Om den dessutom har vita tomma blad kan man skriva ner andra små kost- och träningstips som man hittar på vägen för ibland blir min mobil så full av anteckningar och bilder att jag knappt vet vart jag har allt längre.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats