Min framtida frukost i Australien | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Min framtida frukost i Australien

vegan-yogurt

Bild: coyo.com.au

Jag äter just nu mycket kvarg och även om det är långt kvar så har jag självklart redan försökt klura ut vad för frukost jag ska äta i Australien för att kunna hålla mig hälsosam. Kvarg var då min första tanke men jag har sett på instagram att när man nämner kvarg, quark, så är det många som frågar på engelska var quark är. Därför tror jag att kvarg inte är så utspritt ännu. Även många amerikanska fitnessidor använder mycket grekiskt yoghurt och jag gissar därför på att även dem inte är så medvetna om vad kvarg är för då hae dem troligtvis använt det istället. Så därför var jag lite orolig över min australienska frukost. Men sedan hittade jag coyo. Coyo beskrivs så här:

CO YO Coconut Milk Yoghurt Alternative is a creamy delicious alternative to dairy yoghurt made from the creamy milk of the coconut with plant fed Probiotic cultures. Available as Natural or with  Mango, Passionfruit and Mixed Berry in 250gm,400gm,700g,1kg containers.

Bärsmakerna låter jätte goda men så fort man går den naturella smaken betyder det också attt mycket socker tillsätts så då är det bättre på att äta den naturella versionen och sedan lägga till eget som man kan ha i. Hoppas bara att den är lätt att få tag på och att den finns i dem flesta matbutiker :).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats