Träningskompis sökes | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Träningskompis sökes

4b2a050467c79-urban-training

Bilder: femmezine.fr

Imorgon r tanken att jag ska köra urban training med marikraa och jag skulle gjort det tillsammans med J. Att gå på dtta själv känns inte alls lika kul och jag är inte alls lika peppad längre men jag skippade min träning idag, ibland är vissa saker viktigare faktiskt, så imorgon borde jag verkligen träna och köra hårt och jag tror detta pass är bra för det. Men jag vill gärna ha en träningskompis så om det är någon som vill ta över J’s plats och hänga med så skriv en kommentar. Det är imorgon mellan 13-15, utomhus, är gratis OCH man får en goodie bag!

Update: jag har bestämt mig för att skippa detta. Delvis för att jag ikväll valde att umgås med vänner och gå ut och då kom hem sent. Jag har inte druckit en droppe alkohol så det har inget med det att göra men jag skulle få sova mindre än 8 timmar och med tanke på hur otroligt lite jag sovit denna vecka väljer jag därför sömn framför en ny spännande träningsform. Detta betyder inte att jag kommer skippa träingen imorgon men att skippa detta träningspass väljer jag faktiskt att göra. Hade det varit roligt? Ja. Är et lika kul att göra det utan en träningskompis? Nej. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats