Idag ville INTE min kropp | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Idag ville INTE min kropp

eating-for-exericise

Nu med facit i hand är jag otroligt glad över att jag inte gick träningspasset utomhus idag för jag hade inte klarat av det. Jag körde nämligen HIIT på löparbandet på gymet idag och det gick inte jätte bra. Jag promenerade först tillgymet, körde sedan 7 minuters uppvärmning på löparbandet och planerade sedan att köra HIIT i 13 minuter men jag fick avbryta efter 11 intervaller. Jag mådde riktigt illa och hade lite yrselkänslor. Jag sprang fort ner och tryckte i mig en questbar vilket hjälpte lite.

Jag funderade vad detta berodde på och insåg snabbt att det berodde på att jag ätit extremt dåligt igår och sedan åt jag endast en smoothie innan gymet. Igår åt jag nämligen en LCHF maträtt till typ brunch runt 13 tiden. Jag umgås just nu med en person som försöker övertyga mig om att LCHF är bra men jag är och kommer troligtvis förbli skeptisk. Dock kan jag erkänna att LCHF rätter gör dig mätt länge. När jag sedan kom hem var jag inte alls hungrig på mat men däremot var mitt sötsug stort och det var min ätardag igår så därför åt jag en hel del godis. Sedan bestämdes det att vi skulle ut och dansa och eftesom jag fortfarande inte var hungrig så åt jag ingen middag utöver en knäckebröd smörgås med kalkon på endast för att få i mig något åtminstonde. När jag sedan kom hem i natt var jag hungrig men då fanns det inte så mycket hemma så jag åt naturgodis och gick sedan och la mig. Jag vill också säga att jag inte drack någon alkohol när jag gick ut igår så det har inte påverkat detta på något sätt. Dock har jag lärt mig att inte ha ätardag en lördag för att sedan endast äta frukost innan gymet. Jag får antingen hamina ätardagar på söndagar så att jag hinner få i mig ordentlig mat innan gympasset på måndagen eller så får jag se till att äta bra mat innan gymet på söndagar om jag har ätardag på lördag.

Jag är fullt medveten om att maten dagen innan ett träningspass påverkar men detta är faktiskt första gången jag upplever och får känna av detta.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats