Biceps- och tricepsövningar med hantlar | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Biceps- och tricepsövningar med hantlar

koncentrationscurllutande-hantelpressbakom-huvudhantlar_9shoulder-internal-rotation-standinghantellyft-at-sidan

Bilder: lindasallmen.wordpress.com, fitnessguru.se, liveitloveit.shapemeup.se, personalitygym.se, trainerrobbe.blogspot.com, fitnesskampen.com,

Efter att ha kört mina basövningar på gymet idag så körde jag lite armar och det tog verkligen. Att lägga tillbaka hantlarna gick knappt och att skaka proteinpulvret gick inte alls med en hand. Dem tre första övningarna gjorde jag bland annat dock gjorde jag den första stående. Jag lägger delvis upp dessa övningar även fr min egen skull så att jag ska kunna gå in här och kolla på dessa bilder när jag är i gymet för ibland tar fantasin på övningar slut. Jag tror även mycket på att man inte alltid ska köra samma övningar utan att man ska byta och göra om övningarna för annars vänjer sig kroppen och då bygger man inte lika mycket. Så variera och byt övningar, det kommer ge bättre resultat :).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats