Träningsmusik | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Träningsmusik

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FbOGR6PjKQs[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w0kp_2Kcdys[/youtube]

Alla som känner mig vet att jag inte är en house/dance människa men jag måste erkänna att sådan musik verkligen är peppande vid vissa tillfällen, t.ex. när man ska träna. Det finns jätte många facebook och instagram skämt om att man glömt sina hörlurar och då är gympasset förstört typ men jag är en sådan klumpig person så om jag ens skulle försöka ha hörlurar i medan jag gymmade med stänger och allt vad det är så skulle det bara sluta illa. Om ni dock är sådana som vill ha musik när ni tränar eller bara söker efter bra musik om peppar innan ett träningspass så rekommenderar jag verkligen spellistan WORK OUT crossfit av Filtr Sweden på spotify. Låtarna som jag tog med i detta inlägg kommer därifrån och jag gillar den starkt, för att vara en träningsspellista det vill säga :).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats