Dagens matintag | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Dagens matintag

20131030-192942.jpg20131030-192956.jpg

Här ser ni lite av det jag åt idag. Till lunch blev det köttbullar med blomkålsmos, keso, sallad och ketchup med stevia. Jag älskar verkligen denna maträtt men är rädd för att jag kommer föräta mig på den och sedan tröttna men jag hoppas verkligen inte det. Till mellanmål blev det en kopp grönt te, mitt hemmagjorda bröd som jag gjorde i söndags samt raw food frökex. Brödet var gott men det känns inte som det är värt att baka det, då var raw food kexet med chiliost och kalkon på godare. Har även beställt hem ett bröd med väldigt låga kolhydrater och jag håller tummarna för det bödet för i så fall är med brödproblem löst :). Nu blir det en dusch och sedan kyckling, ris och hemmagjord bearneisesås.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats