Kokosolja <3 | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Kokosolja <3

SAM_1342SAM_1343

Idag ska jag tvätta håret på kvällen, därför passar jag på att ha i massa kokosolja i håret under dagen. Kokosoljan är perfekt för att göra håret mjukt och lent men eftersom det är olja så ser håret självklart väldigt fett ut. Jag löser det genom att sätta upp håret i en knut. Det allra bästa hade varit att även ha i oljan under natten men det får bli nästa gång. Jag tog även lite kokosolja i ansiktet eftersom mina krämer och piller jag använder mot min acne gör huden väldigt torr och den flagnar till och från. Ikväll ska jag även fila fötterna och ha på kokosolja på dem. Utöver allt detta är kokosolja nyttigt att använda som stekolja och även i matlagning :). I love it!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats