Rest day? | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Rest day?

tumblr_mdnqnoo5oG1rii2g0o1_1280

Hela denna vecka har min kropp skrivit nej och har inte alls velat. Jag är medveten om att man alltid måste lyssna på kroppen men jag har varit otroligt dåligt på det denna vecka. När jag menar att kroppen sagt nej så menar jag att kroppen på alla sätt och vis varit väldigt trött men jag har pushat ändå. Jag tycket inte det är okej att man skippar gymet för att man haft t.ex. en jobbig dag på jobbet eller är trött på det sättet att man bara vill hem och ligga i soffan. Den känslan försvinner oftast snabbt på gymet. Dock har jag varit väldigt trött i musklerna och kroppen orkar inte ge 100. Detta betyder att jag borde lyssna och vila från gymet men jag är envis ha ha. Jag ska köra styrka på gymet idag och sedan funderar jag på att skippa gymet imorgon istället. Västertorpsgymet stänger nämligen 15.30 och jag slutar mellan 15.30-16. Nu såg jag dock att eriksdalsbadet har öppet till 18. Men jag lovar i alla fall att jag på fredag ska lyssna på min kropp och sedan bestämma mig. Lyssnar man inte så blir det bara värre i längden istället.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats