Glöm inte bort hur långt du kommit! | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Glöm inte bort hur långt du kommit!

20131101-074820.jpg
God morgon fredag! Denna fredag startar dessvärre inte jätte bra, jag vaknade med ett tjockt huvud och en täppt näsa :(. Det betyder vilodag från gymet vilket inte alls känns bra. Speciellt inte när vi ska få pannkakor till mellis som jag gärna äter. Hade det varit hemmagjorda pannkakor så hade det känts okej men fabrikat känns inte bra men är ju så otroligt gott!
MEN jag glömmer väldigt lätt bort vart jag varit också och hur långt jag kommit och ibland ligger lite för stor vikt vid målet. Jag minns när jag ville se 64 på vågen på gymet. Nu ser jag en siffra under 64 varje dag och det borde jag klappa mig själv på axeln för oftare!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats