Tips på en bra örtsås | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Tips på en bra örtsås

IMG_1179-1024x682

Bild: hemmahosanrea.se

Hittade ett väldigt enkelt och smart “recept” på en örtsås. Man tar helt enkelt en Knorr Örtagård dressing mix och blandar den med creme fraice. Hur enkelt var inte det? Den går in i min kostmapp. Har ni också det? Mappar på datorn med bra och goda recept? Jag har en mapp som heter kost och där i har jag sorterat de olika recepten i; bröd, frukost, kyckling, kött, pannkakor, quest bar, såser och sötsaker. Blir så otroligt enkelt när man gör så här! Sedan har jag även en lista med tips på olika middagsförslag och vad man kan äta till. Sedan gäller det självklart att laga dessa maträtter men då kan man inte skylla på att man inte vet vad man sa laga i alla fall.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats