Grow muscles, grow! | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Grow muscles, grow!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AXqfywbbszw&list=PLLbERSRD83R2JsZW1mWvsQbugMMAePC6-[/youtube]

Jag har sett den här videon två gånger nu och älskar den. Den får mig att skrika väx då muskler väx! Men det tar tid såklart. Men videon är i alla fall väldigt inspirerande och det som förbluffar mig lite är något jag faktiskt inte tänkt på tidigare. I början av videon är det en tjej som pratar och hennes accent är australiensisk. Det betyder inte att alla tjejer i videon är från Australien men hon är i alla fall det. Många träningsformer, så som Zuu och saprtan också tror jag, kommer från Australien och även märken som Lorna Jane. Är Australien ett fitnessland? Det var absolut inget jag märkte av när jag bodde där men då var jag inte lika insatt och intresserad heller. Jag ber om ursäkt för att jag tjatar så mycket om Australien men jag är exalterad över min resa och om Australien verkligen är ett fitnessland så kommer jag se fram emot det ännu mer :).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats