Det här vill jag kunna säga | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Det här vill jag kunna säga

20131119-215053.jpg

Jag har svårt att bli nöjd och har aldrig egentligen uppnått min drömkropp. En period i livet var jag väldit smal och just då gillade jag det men nu vill jag få muskler. Jag vill inte vara smal utan jag vill vara fit och vältränad. Det är ett väldigt högt mål att nå och det kanske är omöjligt om jag inte är villig att äta kyckling och köttfärs med grönsaker till lunch och middag men den uppoffringen är jag inte redo att göra. Jag utforskar nu om det går att uppnå genom periodisk fasta samt nerdrag av läsk och socker. Men en dag vill jag i alla fall stå där och säga jag gjorde det, jag har nu min drömkropp. Om detta sker nu detta år eller nästa eller nästnästa vet jag inte men en dag vill jag stå där.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats