Lite förbättring | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Lite förbättring

20131121-205630.jpg20131121-205642.jpg

För er kanske detta inte ser ut som mycket men för mig är et mer muskler än jag ågonsin sett på mina små armar ha ha. Armar är min svaghet, jag har visserligen lättare att få bort fett där än från magen som de flesta tjejer men när det gäller styrka så är armarna det stället jag är svagast på så ja att muskler böjrjar synas är stort.

Idag körde jag knäböj där jag höjde vikten till 22.5 kg plus vad nu stången väger. Mina ben skakade i slutet kan jag meddela.

Sedan körde jag skivstångsrood på 27.5 kg plus stång och bänkpress på 7.5 plus stång, ja bröst är ännu mer av en svaghet ha ha.

Efter dessa basövningar körde jag axlar. Jag körde sidolyft 3×12, sittande hantelpress 3×12, raka rodd 3×12 och sedan avslutade jag med sidolyft 10×7. Jag tror man skulle köra 7×10 en jag insåg det efteråt ha ha. Mellan detta körde jag även hantlar som jag håller med raka armar och bara gör cirklar med i luften ,vet inte alls vad den övningen heter. Men alla dessa övningar tog riktigt bra och det syntes även, som ni ser, efter passet.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats