Kostschema från cassie och blogilates | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Kostschema från cassie och blogilates

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_xXOu-DtTE4[/youtube]

Här ger Cassie från blogilates er dem 5 bästa tipsen för att gå ner i vikt. I och med detta har hon också börjar sälja en fitness dagbok. Köper man den för 30 dollar får man även ett kostschema att följa med en matshopping lista. Om man däremot inte vill köpa detta så kommer hon att lägga ut lösenord som låser upp kostschema och matlista. Dessa läsenord komme hon släppa från och med 26 november på hennes youtube, twitter, facebook och genom henne nyhetsbrev. Länkar till dessa finns i hennes blogg så om ni är intresserade hittar ni all information här. Jag kommer absolut försöka hitta lösenorden för att få inspiration mer än något annat.

Hoppas ni få en underbar fredag!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats