"Success is a journey..." | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

“Success is a journey…”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nhRzkGpdQdk[/youtube]

Jag kan titta på videos som dem här en hel kväll typ ha ha. Ju striktare jag blir med min träning och min diet desto mer motstånd får jag. Jag har fått höra att jag behöver söka hjälp, att jag inte får gå ner mer i vikt, att jag borde släppa loss m.m. Att leva hälosamt, inte vilja äta sötsaker och att inte dricka alkohol eller ens alkoholfria drinkar som jag endst ser som tomma kalorier får mycket motstånd. Jag ä stark nog att figta ifrån och stå upp för det jag vill men i det svenska samhället, där jag anser att fitness och hälsa egetligen inte är så stort, så är detta en ständig kamp.

“Succes is a journey and for me it was worth the wait”

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats