Lorna Jane inspirerar ända ut i tårna | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Lorna Jane inspirerar ända ut i tårna

Untitled-1Untitled-2xcategory-nov13-GWPsockpack_jpg,qcontext=bWFzdGVyfHJvb3R8MTI3NzY0fGltYWdlL2pwZWd8aGYzL2hhZS84ODMxMTU1MDc3MTUwLmpwZ3wyNDhlYzM3YzY4OWMzMmZhZGZiYjZmMGZkZWU

Bilder lornajane.com.au

Jag såg en liten film på Lorna Jane’s instagram där dem visade roliga strumpor med peppande ord på, tyckte dem var jätte fina. Dock säljs dem inte utan men får dem om man spenderar en viss summa på deras hemsida. Lorna Jane har även mycket annat som inspirerar, bland annat linnen. Längtar så otroligt mycket tills jag får shoppa detta i Australien. Jag är extra glad över att dem finns i DFO för där kommer det finnas kläder till extra bra priset vilket behövs då Lorna Jane är i den lite dyrare prisklassen.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats