Underbar "start" på dagen | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Underbar “start” på dagen

SAM_1471Day-Spa-StockholmDay-Spa-Stockholm-5

Jag startade dagen med ett HIIT pass på gymet. Har dem två senaste gångerna ökat hastigheten från 14,5 till 15.0 och jag tycker det är riktigt stor skillnad. Jag vet inte om det var för att jag var riktigt trött i fredags och för att jag idag sprang på tom mage men både gångerna som jag kört på 15.0 så har jag nästan dött och velat ge upp så många gånger. Men det går och snart kommer den nivån att kännas jätte enkel, det är då det är dags att höja igen :).

Efter passet på gymet begav jag mig till dayspa på sibyllegatan. Jag hade ett presentkort där som jag fick av ett barn som slutade och fick då en 60 minuters lång helkroppsmassage och det var helt underbar. Bilderna på hur det ser ut inne på dayspa ser ni ovan, det är speciellt och lite roligt med en bar och så vidare och massagen var jätte bra så dem rekommenderar jag starkt.

Nu är jag hemma igen och fortsätter min må bra dag med en smoothie på banan, hallon, kiwi, kvarg och osötad mandelmjölk. Äter också kvarg med blåbär och banan :). Ska snart iväg på fettmätning och sedan äta middag på kalori i kungshallarna, ska bli otroligt spännande 🙂 Hoppas ni har en lika bra söndag som mig :).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats