Goostore, jag gillar vad jag ser | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Goostore, jag gillar vad jag ser

3495386728332913

Bilder: hop.goodstore.se

 

Jag läste om en hälsobutik i Hornstull som heter Goodstore och som säljer livsmedel. Blev nyfiken så gick in på hemsidan. Hittade en hel del saker som jag tyckte lät spännande men dessvärre så skriver dem endast ut innehållsförteckningen på hemsidan och inte näringsinnehållet och jag anser ändå att närningsinnehållet är viktigast så då får man väl gå in i butik om man vill hitta det. Jag inser också att om jag någonsin läs ett recept på något och undrar vad det är för något eller var man ens köper det då jag adlrig hört talas om det tidigare så har denna butik det :). Perfekt ju. Nu kan jag göra allt jag känner för och handla det här! Här ovan ser ni i alla fall det jag blev lite nyfiken på.

Majschips med chilismak: Ingredienser: Majs*, palmolja* (kontrollerad – Proforest), chilimix
* Från ekologisk odling

Mjölk- och sojafri “yoghurt”: Ingredienser: Vatten, avjoniserad äppeljuice från koncentrat, hallonberedning (fruktos-glukossirap, hallon 6%, vatten, tapiocastärkelse, citronsyra, naturliga aromer, fläderkoncentrat, xantangummi), ärtprotein (3,1%), dextros, stabiliseringsmedel (modifierad stärkelse, guargummi, johannesbrödskärnmjöl, pektin), probiotiska inulinfibrer, trikalciumfosfat, naturliga aromer, citronsyra, färgämne (antocyanin).

Glass: mini 110ml (Eko)

Ingredienser: vatten, agavesirap (74% fruktos), cashewnötter, kakaopulver 9%.

Lasangeplattor: Ingredienser: rismjöl* 91%, majsmjöl* 9%

*Ekologisk

 

Deras webbutik hittar ni här och själva butiken ligger på Skånegatan 92 och Hornsgatan 176

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats