Proteinbomb av pannkakor | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Proteinbomb av pannkakor

SAM_1479

Så här såg min middag ut igår, bananpannkakor med “bärsås”, och om ni fortfarande är hemma och har lite tid över så rekommenderar jag detta även som frukost :).

Recept:

3 ägg

1 banan

jordgubbar

hallon

vaniljextrakt

kvarg

Gör så här:

Mosa en banan och blanda med äggen tills det blir en smet. Stek smeten i en stekpanna på ganska mellanvärme. Jag stekte på 4 av 6. Min smet blev det 4 små pannkakor av.

Blanda sedan ihop ett ägg, cirka 0.5 dl kavrg, en näve hallon och en näve jordgubbar beroende hur mycket du vill ha. Blanda detta med visp eller elvisp. När det blandats ihop lite häller du i vaniljextraktet och blandar igen. Bred ut smeten mellan pannkakorna eller ha vid sidan om och njut!

Denna måltid innehåller också väldigt mycket protein då det är massvis av protein både i ägg och i kvarg så det är en toppenmåltid som smakar jätte gott.

Efter middagen igår passade jag även på att förbereda min lunch. Jag hade färdig kyckling i frysen så till den ville jag ha något. Jag kokade då ris som jag sedan blandade med krossade tomater, basilika, svartpeppar och grillkrydda. Det luktade underbart och jag hoppas det kommer smaka lite bra idag :). Så här såg det ut:

SAM_1483

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats