Träna även on the go, som t.ex. på thanksgiving | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Träna även on the go, som t.ex. på thanksgiving

Untitled-1Untitled-2

Bilder: physique57.com

Idag firas thanksgiving i USA. Detta är en långhelg för dem som betyder mycket mat och firande med familj och vänner. Visserligen firar vi inte thanksgicing i sverige men det kan ändå vara svårt att hålla igång om man åker iväg under en helg eller liknande. Mitt tips är då att om man verkligen vill hålla igång så kör man träning hemma. Detta finns massvis av youtube videos och appar för detta. Blogilates youtube videos är suveräna och dem rekommenderar jag starkt, hon har till och med lagt upp en video för övningar man kan göra sittandes i bilen :).

Ett annat tips är physique 57. Dem har videos som man antingen kan köpa för 5 dollar styck, cirka 33 kronor, och det är då en 30 minuter lång video eller så kan man köpa ett månasmedlemskap som kostar 57 dollar, cirka 375 kr, per månad. Man kan välja bland olika videos också. Dem har styrkevideos, cardiovideos, helkroppsvideos och en innan födselvideo :). Dessa videos tror jag är suveräna och perfekt att endast kunna betala 5 dollar för en video och sedan kunna köra den dem gånger man inte har tillgång till gym. Deras hemsida hittar ni här.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats