Mer HIIT åt folket | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Mer HIIT åt folket

hiit-holiday-gear-patrol-full

Due to the resulting increase in fat burning enzymes, one calorie

burned during HIIT will burn off nine times more fat than a

calorie burned doing traditional mindless cardio.

Bild: shapemeup.se

Textkälla: 3 biggest fat loss mistakes av Alex Nuance

Jag följer en kille på facebook som heter Alex Body Revolution. Han har nu släppt en e-bok som är gratis och som heter 3 biggest fat loss mistakes som jag just nu läser. Hittills är det bästa jag lärt mig att en kalori som förbränns under ett HIIT pass förbränner sedan 9 gånger fler kalorier än en kalori som förbränns under ett cardiopass på “normal”nivå. Jag tror jag översatte det rätt? I alla fall så har jag ett tav vetat att HIIT träning förbärnner inte överdrivet mycket fet och kalorier under passet utan det är vad som händer efteråt som ger bra fettförbränningsresultat. Nu förstår jag också varför. Kroppen springer nämligen slut på alla kolhydrater som finns i kroppen under HIIT passet och kroppen tvingas då förbränna mer fett under dagen. Kroppen tror också att du kommer springa bort alla kolhydrater under nästa HIIT pass och spara då dessa kolhydrater i kroppen ISTÄLLET för att spara på fett.

När jag hörde detta var min första tanke “jaha men om kroppen förbränner massa extra fett efter HIIT passet så kan det väl inte vara bra att träna det på eftermiddagen/kvällen” men kroppen använder upp mestadels av vårat fett när vi sover vilket då är perfekt efter ett HIIT pass.

Vill ni också läsa denna e-bok så hittar ni den här. Enjoy!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats