Nyttigare versin av hamburgar"bröd" | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Nyttigare versin av hamburgar”bröd”

images

Fredag idag och fredag betyder oftast fredagsmys i den benämningen man vill. För mig betdyer det ibland lite extra god och rolig mat. Om ni t.ex. funderar på att äta hamburgare eller hemmagjrda hamburgare så har jag ett jätte bra tips. Blogilates släppte nyligen en melanplan där en av maträtterna var chesseburgare. Men istället för hamburgarbröd så använde hon svamp. En svamp som heter partabella svamp. Googlar man det, eller partabella mushroom, så ser man också bilder där folk använt denna svamp som bröd i hamburgare eller pizza eller varma smörgåsar. Jag kan erkänna att jag aldrig riktigt varit en svampfantast och jag är den som oftast pillar ut champinjonerna och andra svampar ur maten. Men sedan vet jag även av mig att jag ibland kan ogilla något p.g.a. konsistensen och inte smaken och därför få för mig att jag inte gillar något. Därför skulle jag absolut kunna testa på detta.

Dock kommer det inte testas på jätte mycket ny mat eller ny bakverk på ett tag dessvärre utan detta görs enbart om jag har alla ingridienser hemma. Detta då min ekonomi inte alls är på topp just nu och jag behöver spara så mycket jag kan. Men tipsa er om nyttiga saker som verkar gott kommer jag inte sluta göra för det :).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats