Gott men man kanske blir fattig på kuppen | Beccasfitness

Beccasfitness

Annons

Gott men man kanske blir fattig på kuppen

SAM_1523

Coop som är precis vid min tunnelbana har börjat med en salladsbar där man kan plocka sin egen sallad. Idag hade jag tänkt göra bananpannkaka men kände inte alls för att laga någon mat alls så därför var denna salladsbar väldigt lockande. Plockade på mig en massa grönsaker, kyckling, lite fetaot och lite pasta och sedan köpte jag en hel avokado som jag la i själv. Det var så otroligt gott! Pepsi max gjorde det ännu godare. Hade jag varit rikt hade jag ätit sallad i alla dess former typ varannan dag om inte varje. Och ja jag är j medveten m att man kan göra en egen sallad som är minst lika god men jag är en lat person även fast man kanske inte kan tro det men tanke på mina träningsvanor :). 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats